Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/23/2018 in all areas

  1. 38 points
    New Classic Skin RF AGONERIS EXPANSION 75 Change Skin Armor Blue Palmas to Skin 65 Rare B (Standart) Change Skin Armor Council Rise Dragon to Skin Armor Council Red (Standart) Change Skin Armor Council Custome Galactial to Skin Armor Council Blue (Standart) Change Skin Custome Animus to Normal Animus (Standart) Change Skin All Cloak/Booster to Golden Booster (Standart) Remove All Enity/Aura/Effect \ Download
  2. 4 points
    nih yg mint patch skin armor blue jadi armor rare D biar gk lag or patah" RF AGONERIS EXPANSION (Special Classical Skin).rar
  3. 1 point
    Good Morning agoneriesta We have bad news for us, our owner facebook has been takedown by Facebook. for now, we are still waiting for bulky frihandika to make new group Facebook because he's sleeping right now, keeps watching forum for the newest information update. Thank you for your understanding Regards
  4. 1 point
    ketahuan apa ya? Dibaca bro, gw barusan coba ganti base job ke AR, di inven gw ada 11 pcs pvp 100k. Nah gw coba beli Nomad, pas abis beli gw jual lagi, tapi pas abis relog, pvp 100k gw ilang, malah berubah jadi kunci nomad, dan itu kunci nomad tempatnya di slot pvp 100k gw. Gw tau arah omongan lu nuduh gw otak atik file, jujur aja ga ngerti otak atik file rf gw. Jgn jadi judgemental toxic ya. Trims.
  5. 1 point
    GIMANA MAU LOGIN GM ?
  6. 0 points
    Ya gini klakuan bangsa ally ngetoxic gatau juntrungan nya
  7. 0 points
    Tanya dong. Itu kan keynya udah ada 4. Kok bisa beli yg ke 5 ya? Bukannya dari client sendiri gak bisa buat beli key 5? Kecuali file di client diotak atik sih, jadi Keynya diganti item apa gitu Jadinya dari client bisa kebeli tapi diserver gak kecatet kebeli. Ooops... Ketahuan deh
This leaderboard is set to Jakarta/GMT+07:00